Super gostovanje

Varen nakup!

Garancija vračila denarja v roku 30 dni.

Super Server

Neomejeno spletno gostovanje za gostovanje vaše spletne strani, elektronske pošte ter domene lahko naročite preko spletne strani super-server.si.

Strežnik

Intel Core i7 3.40 GHz (4 CPU), pomnilnik 12 GB, trdi disk 600 GB, povezava z internetom 100 Mbit/s, uptime 24/7/365.
Apache 2.2.x, PHP 5.3.x, MySQL 5.5.x, mod_rewrite, mod_security, eAccelerator, memcache, mod_geoip
POP3, IMAP, SMTP, POP3S, IMAPS, SMTPS, SMTP, AntiSpam, AntiVirus, Spletna pošta

Podatkovni center

Moderen podatkovni center zgrajen leta 2009, gostuje že preko 4000 strežniških enot.

Varnost

Strežnik ima sodobno programsko opremo, ki varuje pred napadi ter udori. Podatkovni center ima fizično varovanje kot tudi redundantnost ob morebitnih izpadih elektrike kot tudi internetne povezave.

Podpora

Pomoč Vam nudimo preko elektronske pošte info(afna)super-gostovanje.eu, kot tudi telefona 041 552 638.

cPanel

cPanel ena izmed bolj popularnih nadzornih plošč, kjer lahko preko enega mesta upravljate celotno gostovanje (spletno stran, elektronsko pošto, domeno …).

Načini plačila

Spletno gostovanje lahko plačate preko banke ali PayPal računa.

SpeedTest

Preverite in se prepričajte, da je strežnik hiter in zanesljiv preko SpeedTesta. SpeedTest bo pokazal hitrost prenosa iz strežnika ter na strežnik. Povezava bi morala biti enaka povezavi, ki jo zmore vaš internet.

Brezplačen prenos spletne strani

V kolikor se odločite za gostovanje na našem spletnem strežniku Vam pomagamo prenesti vašo spletno stran iz trenutnega gostitelja na naš spletni strežnik.

Prednameščene skripte

Za hitrejšo postavitev vaše nove spletne strani so na strežniku prednameščene skripte, kot so B2Evolution, WordPress (blogi), YaBB, phpBB, phpBB3 (forumi), E107, Geeklog, Mambo, Nucleus, PostNuke, Soholaunch, Xoops, phpWiki, hpMyChat (CMS), AgoraCart, OSCommerce (spletne trgovine), Coppermine (galerija slik), Advanced_Guestbook (knjiga gostov), cPSupport (podpora).